"A moving company"

Relocation Management door Voerman

Met Voerman bent u verzekerd van een gegarandeerde consistente hoge kwaliteit van dienstverlening, waar u ook bent of naar toe wilt. Ervaren Relocation Professionals beheren uw volledige relocatie programma en ondersteunen u bij over te plaatsen medewerkers en hun verhuizing. De dienstverlening is volledig en omvat een nauwgezette coördinatie van alle aspecten van de overplaatsing. Dit alles gebaseerd op een dienstenpakket, dat op basis van uw behoeften en in uw overeenstemming met beleid is samengesteld. Onze boodschap: houd het eenvoudig en kies voor kwaliteit. De sleutel voor succes is te vinden in de juiste mensen.

Voerman streeft er naar Relocation Management eenvoudig en beheersbaar te maken. Wij zorgen voor een ervaren Account Manager, die in nauw overleg met u een relocatie programma uitwerkt, dat is afgestemd en gebaseerd is op de behoeften binnen uw organisatie. Samen met een deskundig advies over de wijze waarop dit dient te worden geïmplementeerd en administratief moet worden verwerkt.

Voerman zorgt voor een centraal aanspreekpunt met controle op en verantwoording voor de opdrachten van uw bedrijf. Dit vereenvoudigt het communicatieproces voor uw afdeling en garandeert een volledige feedback op managementinformatie en de werkzaamheden. Dit maakt het voor u een stuk eenvoudiger en biedt u tevens een volledige controle op uw wereldwijde relocaties. Elke verhuizende medewerker krijgt een vast aanspreekpunt. Een professionele Eurohome coördinator biedt assistentie gedurende het gehele relocatie proces.

Relocation Management betekent meer dan het selecteren van een internationale verhuizer of service agent op bestemming op basis van certificering, ervaring of aantal personeelsleden, hoewel dit natuurlijk wel belangrijke criteria blijven. Relocation Management omvat het beheer van een wereldwijd netwerk van leveranciers, die zonder uitzondering  allen volledig voldoen aan de specifieke behoeften van onze klanten. Relocation Management betekent het verstrekken van managementinformatie, het bieden van managementsystemen, de mogelijkheden om kosten te beheren, een solide netwerk en processen om blijvend een wereldwijde en betrouwbare dienstverlening te bieden. Naast dit alles dient deze dienstverlening ook lokaal met een hoog kwaliteitsniveau beschikbaar te zijn.

Voerman biedt ook persoonlijk contact voor uw verhuizende medewerkers tijdens het gehele verhuisproces. Deze zorgt voor een juiste coördinatie van alle verhuisaspecten en dient als een vast aanspreekpunt voor uw werknemer, ongeacht waar in de wereld hij of zei zich bevindt.

Voerman is een gerenommeerd partner voor veel toonaangevende multinationale bedrijven. Onze uitgebreide relocatie diensten hebben aangetoond effectieve oplossingen te bieden voor de meest uitdagende mobiliteitsprogramma's. Van het ontwerpen van een verhuispolicy tot en met het vinden passende accommodatie voor uw stafmedewerkers, wij bieden kwalitatief hoogwaardige en economisch verantwoorde oplossingen, op maat en die voldoen aan al uw zakelijke mobiliteitswensen.

Share with twitterShare with facebookShare with linkedinShare with RSSMore
Deel dit artikel

Voerman partners

Find us on Facebook Volg ons