"A moving company"

Archiefdiensten

U bent opzoek naar een bedrijf dat uw archieven kan beheren en opslaan? Dan is Voerman de partner die u dit kunt toevertrouwen.

Archieven opslaan en beheren, fysiek of digitaal, doen wij in Nederland in collegiaal verband. Wij maken het u zo gemakkelijk mogelijk. Vertrouwen, veiligheid en toegankelijkheid zijn trefwoorden die voor archiefmanagement belangrijk zijn. De Voerman Group werkt samen met de bedrijven van Harmony Relocation Network. Met archiefdepots, verspreid over heel Nederland, beheren zij thans vele kilometers archief van een verscheidenheid aan relaties. De Voerman Harmony Relocation Network combinatie mag zich rekenen tot één van de grootste en meest professionele archiefbeheerders van Nederland.
 
Archief op een juiste en veilige wijze opslaan en beheren vereist deskundigheid en zorg. Op de meest efficiënte wijze dient het archief toegankelijk en beschikbaar te zijn. Hiervoor is een systematiek ontwikkeld die de procedure rondom de opslag van een bedrijfsarchief sterk vereenvoudigt. Inventariseren, coderen en verwerken via een vergaand geautomatiseerde administratie maken van elk archiefstuk een uniek document. Ons archiefbeheersysteem garandeert een uiterst snelle manier om uw archief beschikbaar te stellen, 24 uur per dag, 7 dagen per week.

Desgewenst worden de stukken door onze eigen bezorgdienst bij u afgeleverd of vernietigen wij op een professionele wijze uw overjarige archief. Vanzelfsprekend met een officieel certificaat van vernietiging.

Bespaar geld en ruimte - doe uw archief de deur uit!!

Share with twitterShare with facebookShare with linkedinShare with RSSMore
Deel dit artikel

Voerman partners

Find us on Facebook Volg ons