"A moving company"

Kwaliteit

Voerman biedt een gedegen kwaliteit. Altijd en gegarandeerd, omdat wij onze kwaliteit regelmatig laten toetsen door onafhankelijke adviesbureaus. Maar ook omdat wij ons personeel trainen.

De kwaliteit bepaalt de mate van ons succes. Daarom hebben wij onze kwaliteitsnormen laten borgen op basis van diverse ISO certificeringen. Daarmee bent u verzekerd van een gegarandeerde kwaliteit, altijd en overal waar wij u van dienst mogen zijn.

Wij hechten bijzonder veel waarde aan de training van alle medewerkers binnen onze organisatie. Daarom investeren wij in kennis en kunde. Vakkennis, algemene kennis en sociale vaardigheden zijn bij ons geen loze woorden. Wij stimuleren onze mensen om nog beter te presteren en daarmee optimaal te kunnen functioneren. Dat kost tijd en energie, maar dat vertaalt zich in een dienstverlening waarbij u zich thuis voelt.

Het is een onderdeel van ons streven om continu te voldoen aan de strengste nationale en internationale normen. Wij zijn trots op de verkregen erkenningen en normeringen, zoals Fidi Faim Iso, ISO 9001:2008, ISO 14001:2004 en het nationale certificaat Erkende Verhuizers.

De belangrijkste kwaliteitsmeting komt echter van onze klanten. Zonder uitzondering vragen wij onze klanten om ons te beoordelen op de verschillende onderdelen van onze dienstverlening. De resultaten hiervan worden wekelijks binnen ons bedrijf gecommuniceerd en geëvalueerd. Wij zijn er dan ook trots op dat gedurende de laatste 3 jaar tenminste 92% van onze klanten ons positief beoordeelt over de voor hen uitgevoerde verhuizing.

Share with twitterShare with facebookShare with linkedinShare with RSSMore
Deel dit artikel

Voerman partners

Find us on Facebook Volg ons